Vrijstaande zonwering

Hebt u een mooi terras in uw tuin. En geen muur waar zonwering aan bevestigd kan worden. Er zijn heel wat mooie zonwerings producten om dit op te lossen. Ideaal voor dakterrassen horecagelegenheden sportclubs. We hebben 2 verschillende opties. 2 schermen worden gemonteerd aan een draagbuis. Met de achterkanten tegen elkaar. Het totale systeem wordt door middel van een betonpoer vast worden gezet in de grond. Op deze manier ontstaat een zeer stabiel systeem. Optie 2 is een vrij nieuw systeem. Deze is te gebruiken als volledig horizontale zonwering. Dankzij een speciaal ontwikkeld en gepatenteerd systeem kun u met één druk op de knop de hellingshoek traploos verstellen. Dit zorgt bij een lichte regenbui voor afwatering van het regenwater.

Cubola Solidare
De Cubola Solidare is mooi moderne zonwering. Dankzij de vierkante vorm. Staat deze zonwering prachtig in uw tuin. Bekijk de brochure.

Duofix
De Duofix van Weinor is het zelfde systeem als de Twins. Een vrijstaande draagconstructie waaraan, aan de beide kanten zonneschermen voor bijzonder grote vrije zones en plaatsen kunnen worden gemonteerd. Bekijk de brochure.

De Twins en de Duofix kunnen nog met de hand worden bediend. Dit is met een slingerstang mogelijk. De meest comfortabele bediening is de elektromotor, met vaste schakelaar of draadloze afstandsbediening. Dit systeem is verder uit te breiden met zon en windautomaat eventueel met regensensor zodat uw scherm volautomatisch werkt. En het is zelfs mogelijk om uw vrijstaande zonwering met u smartphone of tablet te bedienen. En er zijn nog veel meer mogelijk heden voor uw scherm bediening Uitvalschermen die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.