Vlaggenmasten

Voor zowel bedrijven als particulieren leveren wij vlaggen en vlaggenmasten.

Zo kunt u bij ons terecht voor alle landen-en provincievlaggen en wimpels. Van diverse Europese landen en van Zeeland hebben wij verschillende maten in voorraad.

Vlaggenmasten hebben wij in aluminium en polyester. De aluminium masten zijn er in cilindrische en conische uitvoering, polyester uitsluitend conisch.

Aluminium cylindrische masten zijn er van 60-70 en 90 mm. doorsnede en tot 8 mtr. lang.

Masten van 60 en 70 mm. doorsnede worden meestal geplaatst in een grondbuis, die van 90 mm en de conische masten worden geplaatst met een nastelbaar grondanker. Ook muurbeugels en mastbokken zijn leverbaar .Masten met hoogformaat (reclame)vlaggen worden ook wel uitgevoerd met een roterende banierhouder die er voor zorgt dat de vlag bij windstil weer ook duidelijk te zien is. Vlaggenmasten kunnen ook voorzien worden van een anti-diefstal systeem, dit zorgt er voor dat het vlaggenkoord binnen door de mast loopt en de vlag alleen gehesen of gestreken kan worden wanneer u in bezit bent van de juiste sleutel of slinger. Dit systeem voorkomt ook het lastige klapperen van het koord tegen de mast.

Wij kunnen diverse types vlaggenmasten uit voorraad leveren en ook de plaatsing kunnen wij voor u verzorgen.