Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn in bijna alle situaties toe te passen. Van de meeste modellen worden er 2 types geleverd. Een lichter type wordt toegepast tot 350-400 cm. breed, voor bredere ramen of puien een zwaarder type dat is voorzien van een bovenrol met een diameter van 78 mm. Door de grote diameter buigt de rol niet door en staat het doek mooi strak. Deze schermen kunnen tot 6 mtr. breed gemaakt worden. Als het nog breder moet zijn kunnen 2 of meer delen aan elkaar worden gekoppeld. Zo ontstaat een scherm met meerdere doeken en uitvalarmen dat met 1 motor bediend kan worden. Een ander verhaal zijn de verschillende soorten uitvalarmen, een vaste arm heeft geen veer die het doek strak houd, een windvaste arm heeft die wel en een arm met gasveer (stormvaste arm ) zorgt ervoor dat met behoorlijk sterke wind het scherm niet begint te slaan. De term stormvaste arm wil niet zeggen dat het scherm bij storm gebruikt kan worden. Ook de lengte van de armen varieert, zo is voor een laag raam een arm van 80 cm. voldoende maar voor een hoog raam kan een arm van 150 cm. nog aan de krappe kant zijn. De schermen kunnen in alle kleuren geleverd worden. Aan het zonneschermdoek worden hoge eisen gesteld, zo moet het rot- en schimmelvrij blijven, niet verkleuren en een lange levensduur hebben. Daarom monteren wij op al onze schermen doeken van Tibelly

Vista Comfort 65/110
Dit type uitvalscherm staat aan de basis van alle uitvalschermen. De vormgeving is makkelijk te combineren aan elk type gevel en de werking van het scherm is even simpel als doeltreffend.

Vista Elgance 95
Vista Elgance is een zonwering met vierkante vormgeving. De cassette, die er voor zorgt dat het doek beschut is tegen weer en wind, sluit voortreffelijk af.

Vista Favorite 125
Vista Favorite is een zonwering met ronde vormgeving. De cassette, die er voor zorgt dat het doek beschut is tegen weer en wind, sluit voortreffelijk af. Bekijk de brochure.

De meest comfortabele bediening is de elektromotor, met vaste schakelaar of draadloze afstandsbediening. Dit systeem is verder uit te breiden met zon en windautomaat eventueel met regensensor zodat uw scherm volautomatisch werkt. En het is zelfs mogelijk om uw zonwering met u smartphone of tablet te bedienen. En er zijn nog veel meer mogelijk heden voor uw scherm bediening Zonwering die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.