Garagedeuren

Uw garagedeur is, vooral door zijn grote oppervlakte, opvallend aanwezig. Door te kiezen voor een nieuwe garagedeur maakt u van uw huis een extra stijlvol geheel. Bovendien voldoet elke deur aan het vereiste veiligheidsnormen. Kortom, hoe de sfeer van uw huis ook is, uw nieuwe garagedeur staat voor harmonie, comfort en kwaliteit. Wij verkopen deuren van het merk Condoor. Dit zijn kwalitatief goede deuren voor een interessante prijs.

High Line garagedeur
De basis van de High-Line garagedeur wordt gevormd door horizontale 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (CFK-vrij). De panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan. De extra dikke stalen beplating is verzinkt en gecout voor een lange levensduur.

Wood Line garagedeur
Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook? En wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? Dan biedt de Wood-Line serie u voloopkeus. Van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds. De Wood-Line panelen zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden en geven uw huis een geraffineerde sfeervolle uitstraling.

Design Line garagedeur
Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uistraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in drie verschillende designs: Umbra, Antra en Nature. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos.

Top Line garagedeur
De Top-Line garagedeur is een betrouwbare en duurzame aluminium deur, met oneindig veel variatiemogelijkheden. De Top-Line biedt u ultieme vrijheid voor een persoonlijk ontwerp. De garagedeur is opgebouwd uit een onderhoudsvrij frame van aluminium, dat u op eigen wijze kunt voorzien van diverse soorten vullingen en/of beglazing. Uw garagedeur krijgt hierdoor een verrassend andere uitstraling.

De bediening van een garagedeur kan op verschillende manieren, zo kan een garagedeur met de hand worden bediend. Door een verenpakket is de garagedeur makkelijk te openen en te sluiten met de hand. De meest comfortabele bediening is de elektromotor, met vaste schakelaar of draadloze afstandsbediening. En het is zelfs mogelijk om uw garagedeur met u smartphone of tablet te bedienen. En er zijn nog veel meer mogelijk heden voor uw garagedeur te bedienen Garagedeuren die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.