Rolluiken

Rolluiken worden steeds meer toegepast om uiteenlopende redenen. De een laat ze monteren omdat hij/zij in ploegendienst werkt en overdag moet slapen, de ander omdat ze in de zomer het huis koel, en in de winter warm houden. Weer andere doen dit voor de inbraakvertragende werking. Een groot voordeel van rolluiken is dat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Op het eerste gezicht lijken alle rolluiken hetzelfde, toch zijn er grote verschillen in kwaliteit. Deze wordt voor een groot deel bepaald door de stevigheid van de lamellen en de lakkwaliteit. Vooral in een kustgebied als Zeeland stelt het zoute milieu hoge eisen aan de lakkwaliteit. Daarom leveren wij al meer dan 25 jaar rolluiken van het merk Heroal.

Dit merk maakt voor verschillende toepassingen rolluiken van hoge kwaliteit. Ook heeft Heroal een groot aantal verschillende zijgeleiders waarmee een perfecte oplossing mogelijk is voor alle montageproblemen. Voor de omkasting van rolluiken kunt u kiezen uit een vierkante kast een afgeschuinde kast of een ronde kast. Wanneer u grotere openingen wilt afsluiten, zoals een pui of garage kan dit met een Standaard rolluik. Dit rolluik heeft lamellen van 63 mm breed en 14 mm. dik. Maximaal oppervlak van dit rolluik is 12 mtr2, en wordt uitsluitend geleverd met elektrische bediening eventueel met noodhandbediening en afrolbeveiliging. Deze lamellen zijn evenals de omkasting leverbaar in diverse kleuren.

Onderscheidt zich door een zeer compacte oproldiameter waardoor er met kleinere kasten dan normaal gewerkt kan worden. Tevens is het rolluik voorzien van een nieuwe design onderlijst.

Mini rolluiken
Mini-rolluiken zijn uitermate geschikt voor kleinere oppervlaktes, zoals ramen. Binnen ons maatwerkassortiment zijn de volgende lameltypes beschikbaar: CD942, CD135 CD142 CD150 en Qompact. Bekijk de brochure en het kleurenoverzicht

Standaard Rolluiken
Geschikt voor grotere oppervlaktes. Worden vooral als garagedeur gebruikt.

Voor de bediening van uw rolluik kunt u kiezen voor band met bandopwinder, staaldraad met staaldraadwindwerk, monobediening met vaste of afneembare slingerstang en elektrische bediening met vaste schakelaar of met draadloze schakelaar of draadloze handzender. Ook kunt u uw rolluik(en) volautomatisch laten werken met een tijdklok. Die zorgt er voor dat wanneer u niet thuis bent, ze toch op vaste tijden open en dicht gaan. En het is zelfs mogelijk om uw rolluiken met u smartphone of tablet te bedienen. Rolluiken die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.