Veranda en Serrezonwering

Is het zomers warm in uw serre of onder uw terrasoverkapping? Daar Hebben wij dé oplossing voor. Speciale zonwering voor op uw serre of terrasoverkapping. Via geleiders glijdt het doek vanuit de kast over het serre of terrasoverkapping dak. Het doek staat mooi vlak omdat het doek wordt opgespannen door een veer in de onderlijst. En met touwen in de onderlijst en in de geleiders. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl u met de keuze van het doek een geheel eigen sfeer kunt creëren. Uw serre of terrasoverkapping blijft zo een plezierige leefomgeving waarvan u optimaal kunt genieten in een aangename temperatuur. Met onze Tibelly doekcollectie biedt u een uitgebreide doek keuze. Het doek is waterafstotend en schimmelwerend. Daarbij houdt het ten minste 90% van de UV-straling tegen waardoor meubels en vloerbedekking optimaal worden beschermd.

Summerlight
De Summerlight is het instap model onder de serrézonwering. Mooie serrézonwering voor een leuke prijs. Maximale afmeting van de Summerlight is 600cm breed x 400 cm uitval. Bekijk de brochure.

WGM (Weinor)
De WGM is mooi stevige serrézonwering. Maximale afmeting van de WGM is 650 cm breed x 650 cm uitval. Bekijk de brochure.

Nieuw: WGM Top
WGP Top kan op vrijwel elke serre of terrasoverkapping worden geplaatst, ook bij bestaande systemen. De maximale breedte is 6,5 meter uit één stuk. Bekijk de brochure.

Sotezza
De onderhoudsvriendelijke Sotezza wordt onder de terrasoverkapping geplaatst, waardoor het beschermd wordt tegen vocht en vuil. Bekijk de brochure.

Een serré zonwering kan alleen elektrische bediend worden, met vaste schakelaar of draadloze afstandsbediening. Dit systeem is verder uit te breiden met zon en windautomaat eventueel met regensensor zodat uw scherm volautomatisch werkt. En het is zelfs mogelijk om uw rolluiken met u smartphone of tablet te bedienen. En er zijn nog veel meer mogelijk heden voor uw scherm bediening Uitvalschermen die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.