Terrasoverkapping

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. ‘sAvonds net iets langer buiten blijven ei in alle comfort genieten van een heerlijk lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor-najaar in uw tuin niet willen missen; Onze terrasoverkappingen bieden u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De voordelen van een terrasoverkapping zijn Verlengstuk van uw huis. Zon en regenwerend. Regenafvoer volledig uit het zicht. Ook met verlichting te krijgen. Uw tuin/loungeset staat altijd droog. Ook eventueel te gebruiken als carport. Wij kunnen tevens ook zeilen maken voor veranda’s en overkappingen. Kijk voor meer informatie bij zeilmakerij en dan particulier.

Stanza
De Stanza is het instap model onder de terrasdaken. De budgetvriendelijke constructie is ver­vaardigd uit hoogwaardig en recyclebaar aluminium van Europese topkwaliteit. Bekijk de brochure.

Pizza
De Pizza heeft een uniek kliksysteem, waardoor er nauwelijks schroeven zichtbaar zijn en er toch een sterke constructie ontstaat. Zelfs de waterafvoer, via een Geïntegreerde goot, is volledig aan het zicht onttrokken. Bekijk de brochure.

U kunt bij de terrasoverkappingen er voor kiezen om een screen aan de voorkant te monteren. Zo weert u zon en wind van uw terras. Voor meer informatie kijk bij screens. U kunt ook kiezen voor een verandazonwering. Om u tegen de uv-straling te beschermen. Voor meer informatie kijk bij Serre en verandazonwering. En u kan er nog voor kiezen om rondom af te sluiten met zeilen. Zodat u bijna een heel jaar door buiten kan zitten. Voor meer informatie kijken bij zeilmakerij particulier.

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.