Terraszonwering

Een terraszonwering is een zonwering. Die ook eventueel tegen regen en wind zou kunnen. Dit innovatiever systeem is zo ontwikkeld dat het een groot aantal vierkante meters kan voorzien van schaduw. En ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping van doek. Middels een innovatieve techniek wordt het aan de voorlijst bevestigde doek via zijgeleider in en uit de omkasting gedreven. De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op spanning is. Door de staanders in hoogte te laten variëren kan men de hellingshoek bepalen. Echter is een hellingshoek van 16° ideaal omdat dan het regenwater automatisch afloopt.

Solidare pergola
De Solidare is het instap model van de terraszonwering. Dit is een mooi scherm. Voor een zeer mooie prijs. De maximale afmeting van de Solidare is 600 cm breed bij een uitval van 500 cm. Bekijk de brochure.

Plaza Viva
De Plaza Viva is een scherm wat bij ieder weertype plezier geeft. Of het nu warm is, hard waait, of regent. Met een Plaza Viva heeft u een scherm van uitstekende kwaliteit. Het is verkrijgbaar in 150 verschillende doekvarianten. Bekijk de brochure.

Pergotex
De Pergotex is een ander soort scherm als de Plaza en de Piazzola. De Pergotex is een flexibele vouwdak. De Pergotex is voorzien van scheurbestendig niet doorschijnend en waterdicht pvc-bespannen doek. De constructie is bedoeld voor het overkappen van bijzonder grote oppervlaktes. De maximale afmeting van de Pergotex is 700 cm breed bij een uitval van 650cm. Bekijk de  brochure.

Een terraszonwering kan alleen elektrische bediend worden, met vaste schakelaar of draadloze afstandsbediening. Dit systeem is verder uit te breiden met zon en windautomaat eventueel met regensensor zodat uw scherm volautomatisch werkt. En het is zelfs mogelijk om uw terraszonwering met u smartphone of tablet te bedienen. En er zijn nog veel meer mogelijk heden voor uw scherm bediening Terraszonwering die wij verkopen zijn voorzien van Somfy motors en besturingen. Somfy staat bekend om de kwaliteit, Service en garantie. (5 jaar garantie). Voor meer informatie over bedieningen van Somfy. Kunt u terecht op www.somfy.nl

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.