Horren

Wij leveren horren van het merk Unilux. Met de horren van Unilux houdt u insecten buiten. De horren zijn bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitverhouding en de mooie afwerking. Wij staan al jaren bekend om onze betrouwbaarheid en de snelle levering. Voor een vaste hor, een rolhor of een complete hordeur bent u bij ons aan het juiste adres. Onze horren en rolhorren zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder de Plisséfit. De hordeur is van hoge kwaliteit. De plisséhordeur combineert de Japanse vouwwijze met Nederlandse inventiviteit; het beste van twee werelden. De Plisséfit is standaard op of in de dag te monteren. De hordeur vormt een geheel met ieder kozijn en door de compactheid valt het nu nog minder op.

Plisséhorren voor deuren
De Plisséfit past altijd. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Deze hordeur is windvast.

Plisséhorren voor ramen
Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plisséhor is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

Rolhorren voor deuren
De flexibele rolhorren van Unilux hebben een lange levensduur. Bij ons staan gemak, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid voorop. De treklijst kan uit het midden bediend worden, zonder dat deze schuin trekt, waardoor deze hordeur praktisch is voor bijvoorbeeld huishoudens met kinderen.

Rolhorren voor ramen
Een raamrolhor is een bijna onzichtbare, maar daarentegen een zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De cassette is slechts 38 mm waardoor het frame vaak buiten het zicht te plaatsen is, zoals achter de raamdecoratie. De rolhorren zijn geschikt voor draairamen (naar binnen of naar buiten draaiend), draaikiepramen, dakramen en schuiframen. Het assortiment rolhorren voor ramen bestaat uit een Basic hor, een Rondo (exclusief design met een ‘blinde’ en gebruiksvriendelijke kliksluiting) en een Super+ (Ideaal voor ramen waar veel windbelasting is, grotere of schuingeplaatste (dak)ramen).

Vaste horren voor deuren
De vertrouwde hordeur van Unilux die staat als een huis: solide, betrouwbaar en duurzaam. Door het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig. De deur is haaks en klemt daardoor niet. Ook sleept deze vaste hordeur niet over de grond.

Vaste horren voor ramen
Dé uitkomst voor naar buiten en naar binnen draaiende ramen of schuivende ramen. Netjes in verstek gezaagde, fraai vormgegeven profielen zorgen voor een stevige hor. Klik op onderstaande knoppen om bij Zoeteweij Yerseke online Unilux inectenwering te bestellen. U bespaart tot wel 15 % op uw aankoopbedrag.

Merken

Klik op het logo voor meer informatie en de website van het merk.